Huiscode

Huiscode

Afspraken voor een vruchtbare samenwerking en een succesvol voortbestaan van mijn praktijk

Laundry today, or naked tomorrow!

  • Het is jouw tijd, kom op tijd. 
  • Betaal op tijd. Je kan betalen met cash of electronisch via Payconiq of je eigen bankapp. Overschrijven kan op rekeningnummer BE23 7360 5050 0991 op naam van Christie Di Perna.
  • Plan zorgvuldig en vermijd dat je sessies moet annuleren of verzetten — ook binnen de week of twee weken. Tijd en ruimte is kostbaar. Annulaties zijn verloren tijd en ruimte voor iedereen en vormen een nutteloze kost die uiteindelijk zijn weerslag vindt in de tarieven. Er is in het huidige klimaat de afgelopen tijd een grotere tendens ontstaan om last minute sessies te verzetten en te annuleren. Deze tendens is nefast voor de manier waarop mijn huidige praktijk draait. Ik zal niet nalaten van mijn diensten compleet te herstructureren als deze tendens aanhoudt. Ik ben committed naar jouw proces toe en wat ik vraag is dat je ook committed bent naar jezelf en het werk dat je met mij doet voor de periode dat we samen wandelen op dit pad. Therapie is verloren tijd zonder. 

Gezien de aard van mijn praktijk, hanteer ik volgende annulatieregeling: er is een 10 euro administratieve kost voor annulatie binnen de week (op een donderdag voor donderdag de week erna), en een 33% annulatiekost (op het gangbare tarief voor de geplande sessie) voor annulatie twee dagen op voorhand, 50% voor annulatie op de dag vóór je geplande sessie en 50% voor een eerste no-show of annulatie op de dag zelf. Voor een tweede no-show of annulatie op de dag zelf zal ik je vragen de sessie volledig te betalen. 


Bij herhaling zullen we evalueren wat er daar procesmatig gebeurt en zal ik vragen van te werken met een financiële buffer. Ik leg je live uit hoe dat precies in zijn werk gaat.


Voor meerdaagse trainingen of retreats geldt de annulatieregeling vermeld op de webpagina voor deze training of retreat.

  • Respecteer de omgeving en het materiaal.
  • Voor brieven voor de mutualiteit, arbeidsgeneesheer, etc. vraag ik 10 euro per brief.
  • Alle tarieven op de site zijn inclusief BTW (21%) voor particulieren, en exclusief BTW (21%) voor zelfstandigen die een factuur wensen te ontvangen, tenzij anders vermeld.
  • Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Creatieve Therapeuten BVCT-ABAT.
  • Bedrijfsgegevens Bliss Central⎪Christie Di Perna; K.B.O.-nummer: BE0701.655.438; IBAN BE 23 7360 5050 0991
>